Hôtel Bel Ami

boka hotell i ParisHôtel Bel Ami är ett fyrstjärnigt hotell som ligger vid Rue Saint Benoit så är du ute efter hotell med närhet till det mesta i Paris kan detta lite finare hotell vara ett utmärkt val för dig. Här är det bara några minuters gångavstånd till Louvren så står detta museum med på din agenda ska du definitivt välja detta hotell i Paris. Hotellet har ingen restaurang. Här finns dock en bar och på morgnarna serveras frukost i hotellets café. Här finns ett spa- och hälsocenter med bastu. Wi-Fi finns tillgängligt och kan användas utan kostnad.

Klicka här för att se mer bilder på detta härliga hotell.

boka hotell i Paris

Hotel Bel Ami

Saint-James & Albany Hotel-Spa

boka hotell i ParisSaint-James & Albany Hotel-Spa är ett fyrstjärnigt hotell som ligger vid rue de Rivoli mitt emot Tuilerierna och Louvren så du har nära till mycket trevligt om du väljer detta härliga hotell i Paris. Hotellet har en restaurang vid namn Saint-James restaurang och en bar. Saint-James & Albany Hotel-Spa tillhandahåller Wi-Fi som är fritt att använda i allmänna utrymmen och fast Internet som kan användas fritt på rummen. Hotellet erbjuder kostnadsfri tillgång till ett spa- och hälsocenter som har en hamam och en pool. Här kan man också få massage.

Klicka här för att se mer bilder på detta härliga hotell.
boka hotell i Paris

Hôtel Le Relais Saint-Germain

boka hotell i ParisHôtel Le Relais Saint-Germain är ett fyrstjärnigt hotell mycket centralt beläget i Paris vid Carrefour de l’Odéon så är du ute efter lite finare hotell i Paris där du även har gångavstånd till allt du kan tänkas vilja se och göra i Paris är detta det ultimata valet för dig. Hotellet ligger mycket nära Louvren, Orsay och Notre-Dame. Hôtel Le Relais Saint-Germain har restaurang och bar och här finns också möjligheter att få massage för den som vill unna sig det. På detta hotell kan man nyttja fast Internet gratis på rummen.

Klicka här för att se mer bilder på detta härliga hotell.
hotell Paris

Best Western Premier Louvre Saint-Honoré

boka hotell i ParisBest Western Premier Louvre Saint-Honoré är ett fyrstjärnigt hotell som ligger vid rue St Honoré bara några steg från Louvren så har du tänkt besöka det underbara museet när du är här så kan du nog inte hitta ett bättre hotell i Paris än Best Western Premier Louvre Saint-Honoré. Hotellet har ingen restaurang men här serveras varje morgon frukost i frukostrummet och här finns också en bar och om du ger dig ut på en kort promenad så hittar du mängder av bra restauranger i Paris. Wi-Fi finns att nyttja i hotellrummen utan extra kostnad.

Klicka här för att se mer bilder på detta härliga hotell.
boka hotell i Paris